Nem ördögtől való: díszítsünk sötét színekkel

Mindig is lenyűgözött a sötét színek és a dekorációk varázsa. Intenzitásuknak és mélységüknek köszönhetően olyan légteret teremtenek, ami egyszerűen lehengerlő.
Nagyon ijesztőek tudnak lenni, hiszen nem szokványosak és megtanultuk, a sötét színek sötétséget eredményeznek. Ezer és egy kétség fogalmazódik meg bennünk egy fekete fal gondolatától:
"Mi van, ha túl sötét lesz?"
"És ha nem tetszik majd?"
"Ha depressziót okoz?"
"Mit szólnak majd hozzá a többiek? Azt mondják, hogy vámpírtanya."
"Ha inkább komor lesz, nem pedig elegáns?"
Stb, stb, stb...
Ebben a skandináv lakásban az antracit szürke és kék árnyalatait fedezhetjük fel, melyek az összes helyiségben uralkodnak. Bizonyos elemek, mint például a szőnyegek, a fotelek és a lámpák világos színűek, ezzel kontrasztot teremtve ebben az intenzív környezetben.
Tipp: ha sötét árnyalatokat választunk, jobb, ha olyan anyagokkal és színekkel kombináljuk, amelyek visszatükrözik a fényt, ezáltal csillogást adnak a térnek, például a bársony, az üveg és nem utolsó sorban az arany.

A HOMEINFO nagyobb projektjének a felelőse vagyok, illetve a social media is az én kezem alá tartozik: Facebook, Instagram, Pinterest. Fontos számomra, hogy mindenki olyan környezetben élhessen, amilyen boldoggá teszi, és remélem, ehhez itt-ott én is hozzájárulhatok.