Milyen lehet az élet egy monokróm, betonfelületű lakásban?

Az alábbi képeken két, egyenként 70 m2-es otthont mutatunk be, melyekben a közös a monokrom stilusjegyek használata.
Akiknek ez az "egyhangúság" nem komfortos, azok kis idegenkedéssel tekintenek rá. Azonban sokan kedvelik, megnyugtatónak érzik a csendességét a feltűnő színek hiányával berendezett lakásoknak, maguknak is el tudnák képzelni. Jellemzője, hogy maximum két színt alkalmaznak, ebből az egyik fekete vagy fehér. Ezek a lakások rendelkeznek hatalmas üvegablakokkal, ami jelentősen javitja a közérzetet, az ablak lefüggönyözhető, de áradhat a fény is!
Nézzük a képeket, biztosan szerezhet inspirációt saját otthonához, ahol talán egy nappali vagy a hálószoba készülhet ilyen összeállításban.

Üvegfallal leválasztott hálószoba
Pici home-office az ablak előtt
Fantasztikus fürdőszoba
Üvegfal mögött a fürdőszoba

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.