Meghökkentő, élénk pink és zöld szinek egy new yorki lakásban

Nem megszokott stílusjegyek és szinek jellemzik ezt a lakást.
A lakás tulajdonosai egy fiatal pár, akik teljes mértékben rábízták magukat a tervezőre. Miután elkezdték ezt a projektet, úgy döntöttek, hogy egy merész projektet készítenek, amely lehetőséget ad nekik a mindennapi élet elfelejtésére, és segít megszakítani a zajos metropolis zavaró hatásait.
Hagymára hasonlitó buborék formák fogadnak a lakásban, és a pink-zöld már nem is meglepő.
Mexikói design- kaktusz a lakásban.
A belső terek egyik legfontosabb eleme a kaktuszok, ez egy egyedi tervezésű kozmikus növény." mindenféle méretben és típusban a kaktuszok mind a növény körül, mind pedig képekben vannak elhelyezve a lakásban. A bejárattól a konyháig és a hálószobáig ezek a növények a fő alkotói. "minden kaktusz különböző. mindegyiknek megvan a maga alakja, a saját árnyalata. kreatív értelmezésben ábrázoltam egy kaktust oszlopok formájában. különböző színű és formájúak, kaotikusan helyezkednek el a kiszámíthatatlanabb helyeken, akárcsak a természetes tájak."

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.