Hogyan dekorálta a lakásukat Princess Diana?

Hogyan dekorálta a lakásukat Princess Diana? intro_0

Hogy miért imádjuk az ilyen képeket, cikkeket? Nem akarom megfejteni, én is nagy rajongója vagyok. Diana és a kicsi Hercegek a palotában - igazi családi idill képei.
Egy magazin most elővette ezt a korabeli képriportot, Diana hercegnő izléséről keveset tudunk és csak néhány képen engedett bepillantást a Kensington-palota-beli házukba.
A képeken jelen van a családtagokon kívül a lakberendező is: Dudley Poplak.
Nézzük, mit lehet tudni a korabeli idillről.
1. kép:
A Kensington Palace nappali szobájában egy rózsaszín kanapé volt, rakott szoknyás székekkel. A kandalló felett egy Regency tükör lóg, míg kandallójában lenyűgöző virágok ülnek.

Diana az íróasztalnál:
A kanapé mögött Diana egy sötét fából készült íróasztalnál ül egy zöld, szövettel borított széken. A függönyrétegeket ugyanazzal a szövettel díszítik, mint a háttérképet, és lenyűgöző fodorral rendelkeznek. A Diana hercegnő mögött látható képek ázsiai akvarellek.

Földön ülve válogatják a tapétákat. - kedves kép a hercegnőről.
Charles herceggel: a kép egy másik szobában készült a kandalló előtt. A herceg kerámia-állatokat gyüjtött: kakas, papagáj is látható a kandallón.


Hercegek a hintalovon:
Ez a csodálatos szoba a Hercegek játszószobája, egy gyönyörű eper-mintás szőnyegen fekszik, amelynek színeit Diana a bútorokhoz szakértelemmel választotta. A háttérben lévő széktől a hintalóig vörös díszítések vannak a helyiség egészén, míg a falon ez zöld.
Vilmos herceggel a kis asztalkánál:
A játszószobában egy sápadt rózsaszín kanapé, kék díszítéssel és imádnivaló ülésekkel a fiúk számára - egyik rattan és nád, a másik festett fa. A falakat díszítő tányérokat és gyermekművek díszítik.
Highrove kerti képek:
Csúszda a Hercegekkel és egy mosolygós kép Dianáról.

Hogyan dekorálta a lakásukat Princess Diana? full_0

Hogyan dekorálta a lakásukat Princess Diana? full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.