12 Nagy Tükör a lakásban - ötletek, képek

A nagy tükör minden lakásban alap! (kérdezzen egy nőt erről, ha nem biztos benne!) Hogy mekkora legyen és hol, milyen, ebben adunk tanácsot.
Legnépszerbűbb: Legyen az előszobában, tetőtől- talpig tükör! Erre látunk olyan példát, ahol nem kell falra szerelni, lábon áll. Indulás előtt egy utolsó pillantás, ezt a szempontot ne hagyjuk figyelmen kívül.
Dekoratív funkciója mellett a kis tér növelésének legegyszerűbb eszköze, használjuk bátran.

Az IKEA tükrök nagyon széles választékát kínálja - a kicsitől a nagyon nagy tükrökig. A HOVET tükör jó példa erre, egy igazi IKEA bestseller. Ez egy szuper nagy téglalap alakú tükör, amelynek szélessége 78 cm és magassága 196 cm. Ez a tükör tehát elég nagy ahhoz, hogy két méternél rövidebbek legyenek. A HOVET tükör karcsú alumínium széle van.
Keretes, "lebegő" tükör. Szép látvány fürdőben, előszobában, lányszobában is.
Kapu-tükör. Különleges forma, és látvány elem.
Tradicionális szögletes nagy tükör.
Bőrkerettel és csiszolt fém boritással.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.