Nyers erő a lakásban: a modern ipari stílus megtestesülése

Régen az "ipari" nem egy külön stílus volt, hanem, ahogy a neve is mutatja, ipari terület, annak minden igénytelenségével együtt: a falak, a padló hideg betonját semmi nem fedte, arra sem vették a fáradtságot, hogy a gerendát elfedjék álmennyezettel. Ma pedig a népesség növekedésével ezeket az elhagyatott, akkor még igénytelennek tartott épületeket az ember újra birtokba vette, és életszerűen használni kezdte - így született meg a ma is ismert "ipari stílus". Bezárt gyárak, üzemek, iskolák, elhagyatott, régi épületek mind-mind remek alapként szolgálhatnak.
Az ipari stílus főbb jellemzői: szem előtt lévő csövek (vagy cső hatású lámpák), gerendák a mennyezeten, egyszerű lámpák, beton falak, egyszerű kialakítás.
Uralkodó színek: szürke, fekete és fehér. Ha túl hidegnek érezzük, használhatunk barnát is hozzá, mely melegebbé teszi az otthont.
Főbb anyagok: fém (vas, alumínium, réz), beton, fa.

A HOMEINFO nagyobb projektjének a felelőse vagyok, illetve a social media is az én kezem alá tartozik: Facebook, Instagram, Pinterest. Fontos számomra, hogy mindenki olyan környezetben élhessen, amilyen boldoggá teszi, és remélem, ehhez itt-ott én is hozzájárulhatok.