Kanapéból nyitható ágy, a kislakások megmentője

Kislakások legfőbb gondja a helyhiány, a sok tárolóhely kialakítása. Egy nyitható ágy, a megfelelő megoldás a kis apartmanok számára.
Függetlenül attól, hogy kicsi a lakása, vagy van egy hálószobája, ez egy kényelmes ágy magának vagy a vendégeknek, ez a legjobb megoldás lehet a helyhiányra. Jó ötlet a kanapéból nyitható ágyat csináltatni.
Ez történt ebben a 43m²-es strasbourgi lakásban, amelyet egy építész pár bérel. A pasztell színek keverednek a mediterránnal, így puha és modern légkört hoznak létre, ebben a fekete szín érdekes dinamizmust ad a térnek.

Óriási helyünk lehet vele
Egyszemélyes fekhelyből három lesz
Minimál, modern bútorokkal berendezett nappali
Egyszerű, de praktikus konyha
Madaras tapéta
Kontrasztos sötét falak és világos padló - tetszetős variáció

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.