Pharrell Williams hollywood-i házába kukkantsunk be!

Hogy miért szeretünk híres emberek, énekesek, színészek, celebek házába kukucskálni - mert kiváncsiak vagyunk! Mert hétköznapi ember számára nyilván ez érdekesség, olyan megoldásokat látunk, amit máshol nem sűrűn, és akár kaphatunk is egy jó tippet.
A Grammy-díjas zenész 2015-ben vásárolta ezt a 4400 m2-es házat.
Öt hálószobás minimalista házban nappali található lebegő fém kandallóval és padlótól a mennyezetig érkező üvegablakokkal, amelyek a parkosított teraszra és a végtelenített medencére nyílnak. A lakás ékköve a márványkádas, gyönyörű zöld fürdőszoba, és a növényfal!
A fenntarthatóság szem előtt tartásával a tervező csapat újrahasznosított fát használt a padlóhoz és a kerethez, betont és az acélt, valamint az aszálynak ellenálló növényeket. A ház most megint eladó lett....

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.