Ötletparádé: zöld árnyalatok a lakásban

Tervezők szerint a belsőépítészetben a zöld mindig jó ötlet!
Az elmúlt hónapokban sokat hiányzott a zöld. Már januárban várjuk, hogy élvezzük a természet színeit, illatát, hangulatát és mindez megjelenjen otthonunkban. Természetesen dönthetünk úgy is, hogy zöld növényeket helyezünk el, többféle árnyalatban is, ahogy az alábbi képeken látjuk.
Természetesen egyetlen lakásba bezsúfolni ezt a rengeteg zöldet - nyomasztó lehet. Válasszunk például zöld kiegészítőket a meglévő bútorhoz, és azonnal megváltozik minden! De ha ötleteket keres, és néhány szép elrendezést átvesz innen : abból nem lehet baj!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.