Színparádé, bátorság a lakások belső színválasztásában

Lakberendezők mondják: többnyire a hagyományos, megszokott (unalmas?) színeket választják a megrendelők. Ami teljesen érthető is, hiszen a hangulatunk, vagy a divat, trend változásával nem biztos, hogy át akarjuk rendezni a lakást. Hogy lehet ezt áthidalni mégis? Legyen például az egyik helyiségünk színes. A hálószoba, a gyerekszoba, a dolgozó vagy akár a nappali? Vagy legyen a hagyományos berendezésnél sok színes, cserélgethető kiegészítő! Párna, szőnyeg, takaró, zöld növények, terítők, képek stb.
Minták a színes berendezésre: ne kapjunk tőle rohamot, ezek a minták ötleteket adhatnak, nem kell töményen használni!
A korallrózsa, az élénk lila és a kék, darázs sárga és a friss türkiz felvidítják ezt a három modern apartmant.
A falaktól, a rózsaszínű cementpadlóktól és a bútoroktól a színezett világításig, a merész konyhai tervekig és a világos fürdőszobáktól kezdve, itt talál inspirációt. Csatlakozzon hozzánk, lássuk a merész rózsaszín és lila stúdió-kialakítást egy kaktusz falfestményével, egy kék és rózsaszín tippel, szemet gyönyörködtető konyhával, egy sárga és türkiz fröccsenő lakással, rengeteg kapcsolódó technikával.

Még 28 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.