51 hangulatos, vonzó szőnyeg ötlet

Egy egyszerű és megfizethető kiegészítőt keres otthonában amelynek nagy hatása van? Lehet, hogy egy szőnyegre van szüksége.
A szőnyeg tökéletes kiegészítő nemcsak a hideg padló távoltartására, hanem önmagában a látvány élvezetére is. Alig néhány percet vesz igénybe a lefektetése, szinte bármilyen helyiségben felhasználható, és minden költségvetéshez végtelen színben és stílusban kaphatók. Tehát ha plüss szőnyeget keres, amely bensőséges hangulatot kölcsönöz a hálószobához, vagy egy juta szőnyeget a természetes megjelenés miatt, vagy szórakoztató macska szőnyeget, hogy hangulatot adjon a fürdőszobához, szakszerűen kidolgozott kollekciónkat lapozza végig és válasszon kedvére!

Marokkói szőnyeg
Plüss
Minimalista szürke
Zöld szőnyeg
Navajo minta
Keleti szőnyeg
Szines keleti
Gyapjú kilim
Flokati
Fonott juta
Shaggy

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.