Online tervezés, a spanyol tervezők így csinálják

Megnövekedett az igény világszerte az online lakberendezési tanácsadás iránt, ahol a tervező nem találkozik személyesen a megrendelőjével. Hogy működik ez például a spanyol tervezőknél? Csak átmeneti szolgáltatásnként kínálják.
Egy videóhivással kezdik, ahol bemutatják a teret, mit szeretnének. Háromféle szolgáltatáscsomaggal dolgozak, ahol 1-1,5-2 órás idő intervallumra bontották a tanácsadás idejét. Ebbe az igény komplexitásától függően férhet bele, hogy beszélgetés, rajzok, színek, bútorok, végül tervrajz készül-e.
Virtuális modell, mint eredmény: Ez nagyon egyszerű, megadja a terület méretét, a helyről készített fényképeket, néhány referenciafotót, amelyek tetszettek, és ezzel a tervező felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tanácsot adjon a tervezésről. Ezzel készen állunk a virtuális modell elkészítésére.
Ezen kívül kérhet költségvetést a javasolt bútorokhoz.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.