Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

51 kültéri asztal ötlet a stílusos teraszhoz

A tökéletes terasz összeállítása a tervezők kedvenc munkája: megfelelő egyensúly megkeresése a tartósság, a stílus és a funkcionalitás között. Azok számára, akik várják már a napsütést, a kültéri lakóterek ugyanolyan fontosnak bizonyulhatnak, mint a beltéri helyiségek.
A kinti asztal csak egy összetevő, de minden bizonnyal fontos. Keresse meg az összeállításban az Ön számára tökéletes darabot! Összegyűjtöttünk 51 kültéri dohányzóasztalt minden bútorstílusra, a rusztikustól és a szupermodernig, a kis erkélyekhez és a tágas medencékhez illőket egyaránt.

Még 46 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.