Furcsa , mobilizálható kis ház Ausztráliából

Ideiglenes menedék, a természet testközeli megfigyelésére - ez volt a Csináld magad! projekt témája. Elmélkedés a csendben, madarak, kisebb állatok megfigyelése - ennyit tud ez a kis "ház"
Egy hordozható apró ház prototípusa, amelyet bárhol elhelyezhetnek a természetben, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy élvezzék a környezetet, miközben védettek maradnak. Nem hosszú távú tartózkodásra szánt szálláshely, a projekt menedéket biztosít, Ausztráliában található. 3-4 ember felemelheti, egy pótkocsira helyzhető a szállításhoz. a tető, a padló és a fal panelek könnyen csavarozhatók a csomagolásba.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.