"Audemars Piguet" hihetetlen óramúzeum Svájcban

Mi lehet ez az épület?
A "Piguet kézművesek múzeuma" (1975-ben alapították) egyaránt szolgál munkahelyként, hagyományos műhelyeket is tartalmaz, ahol a látogatók megfigyelhetik a cég óráin dolgozó munkatársakat. A múzeum a történelem két évszázadára terjed ki, és több mint 300 órát mutat be.
2014-ben, Bjarke Ingels csoport (BIG) megnyerte az építészeti versenyt ezzel az épülettel Svájcban, csodálatos kilátást nyújtva a távoli völgyre a Jura hegységben.
„Azt akartuk, hogy a látogatók megtapasztalhassák örökségünket, saját érzéseinket, kulturális eredetünket és a világ iránti nyitottságunkat egy olyan épületben, amely tükrözi mind a gyökereinket, mind az előretekintő szellemünket” - mondja Jasmine Audemars, az Audemars Piguet igazgatótanács elnöke.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.