Előtte -Utána : egy felújított lakás inspiráló képei

Imádjuk az előtte-utána képeken megnézni, milyen óriási változást lehet elérni egy modernizálás, új anyagok, design, tanácsok segítségével!
50-es években épült, és az akkori igények szerint berendezett házat újítottak fel a kanadai városban. A nappali, hálószoba, konyha, előszoba, fürdőszoba képein keresztül csodálhatjuk a kreatív kivitelezést.
Természetesen egy ilyen átalakításhoz szükség van lakberendező irányítására, és sok pénzre - ez látszik az anyagok minőségén is - egységes és minden szempontból a legjobb lett a fantasztikus végeredmény!

Hálószoba előtte
Hálószoba utána
Fürdőszoba előtte
Fürdőszoba utána
Előszoba előtte
Előszoba utána

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.