Hatszögletű falicsempe és padlólap inspirációk fürdőszobában

Új trend?
A lakberinfo magazin válogatását mutatjuk be, nagyon tetszetős ez a trend!
A legújabb fürdőszobai trendekben egyre nagyobb teret hódítanak a hatszögletű, azaz a hexagonális burkoló lapok változatos méretekben és színekben.
A hatszögletű lapok divatja nem újkeletű. A vintage és az ipari stílus előretörésével ismét előtérbe kerültek. A "port letörölve" róluk egészen friss és izgalmas kollekciókkal rukkolnak elő a gyártók. A természetben is fellelhető méhsejt szerkezetű kapcsolódás már ad egy egyedi hangulatot ennek a burkolatnak. Fürdőszobánkba ma már a legváltozatosabb vastagságban, formákban is színekben találjuk meg. Fagyálló változataik pedig a teraszunkon hozhatnak merőben új változást.

Kőszemcsés padló kombinálva a letisztult és friss hatást keltő fényes fehér kivitellel.
Színezett beton lapok egyedi öntéssel, amik nagyon vékony fugával kerülnek burkolásra és szabálytalanul, random kapcsolódnak egymáshoz.
Mintás hatszögletű lapok, amik szabályos területet fednek le, a mozgalmas mintát egyszínű, homogén lapok keretezik.
Férfias hangulatot teremthetünk a matt antracitszürke fürdőszobai falicsempék használatával.
A falsíkból kiemelkedő felület teszi plasztikussá a védeni kívánt falszakaszt. Használatuk jellemző nappalikban, közösségi terekben is.
A természetes fa szép kiegészítője lehet a monokróm hexagon burkolatnak.
A kis méretű hatszögletű lapok távolról mozaik hatást keltenek. Kő-, és márványmintás változatuk elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának.
Klasszukus fürdőszobák dísze lehet a rusztikus felületű és fényes hatszögletű csempe. Ahogy a képen is láthatjuk, a lapokat nem vágták el, a játékos színvariáció egy formai kompozícióban teljesedik ki.
A hatszögletű lapokban rendkívüli kombinációs lehetőségek rejlenek. Ilyen lehet például, hogy a padlón nagyobb méretű lapokat használunk, az oldalfalon pedig vékonyabbat és kisebbet.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.