Melyek a dekorációs trendek 2020-ban?

Ne lepődjünk meg, ha év elején minden cég, és szakmai magazin megadja, hogy az ő terméküknél, témakörükben mi lesz az éves trend. Ezek soha nem tudományos anyagok, hanem inkább becslések, melyek az időszak (évek) statisztikai adatai alapján állnak össze. És benne van a tévedés is, de majd egy másik cég mást mutat trendként.. nem probléma.
A lakásdekorációban azt mondja a magazin, hogy a skandináv stílus lesz a trend fő iránya. Az utóbbi években egyértelműen ez a kedvenc. Természetes anyagok, kézműves tárgyak, melyek a lakás melegségét hivatottak képviselni.
Emellé a szárított virágból készült dekor és a primitiv művészet ihlette motivumok kerülnek még leginkább az otthonokba.
Színeknél folytatódik a tavalyi terrakotta őrület!
Kiegészítő bútoroknál a kiszolgáló (zsúrkocsi) kocsit és a nappaliban lévő kis fotelt hozzák népszerű helyen.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.