Térelválasztás magassággal

A nyitott, mégis zárt terek néha trükkösek, de legnagyobb előnyük akkor van, amikor a nyílászárók nem engednek különösebb lehetőséget falak felhúzására. A másik érdekességük, hogy annak ellenére, hogy több funkciót látnak el, mégsem érződik zsúfoltnak, hiszen a tér nyitott marad.
Ebben a lakásban úgy oldották meg a funkciók elválasztását, hogy felemelték a hálószoba szintjét két lépcsőnyire. A megoldás rengeteg jó ötletet tartalmaz, hangulatvilágítások lehetőségét hozta magával, amit a tervezők ki is használtak. A teljes tér egybeolvad, mégis egyértelműen elválik egymástól a különböző fix és mozgatható falaknak köszönhetően.
A teljes lakás szinte egy térben van, a konyha, az étkező, a háló és a nappali, csak a fürdők válnak le. Azonban, mivel minimalista, wabi-sabi jellegű a stílus, így ezek a funkciók tökéletesen megférnek, és önmagukban dekorálnak minden felületet.

Ügyes térelválasztási ötlet, hogy megemelkedik a hálószoba, hiszen minden funkció különválik a mellette lévőtől.
A hálószobát ügyes megoldással emelték meg, és nem választották el a többi helyiségtől, így minden helyiség napfényes tudott maradni.

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.