Múlt és jelen összefonódása egy londoni lakásban

Ebben a londoni lakásban a svéd születésű belsőépítész, Ebba Thott egy stílusos keveréket hozott létre rusztikus és modern stílusban, keverve a hagyományos angol hagyományokat az éles skandináv modernizmussal.
A szín itt az egység kulcsa, és az egész lakásban puha, természetes palettát - taupe és aqua, kő és föld - használt. "Svédországban állandóan tudatában vagy a fénynek" - mondja. - Szeretek megnyugtató árnyalatokat alkalmazni.
Részleteket a képek alatt találják az olvasók!

A lakás bejáratánál EEbba okosan felhasználta az előcsarnokot, a gyakran hideg és elhanyagolt helyet, hogy elindítsa az enyhe meleg és üdvözlő hangulatot. "Be kell tudni járni, le kell venni a cipőt és le kell helyezni a kulcsokat" - mondja. "Bár a lakás viktoriánus épületben van, azt akartam, hogy érezze a harmincas évek Bécsét."
A terasz - a pihenés helye
'Például itt találtam egy szőnyeget a nappali szobájához, amelyről azt gondoltam, hogy ragyogóan működik. Klassz, de furcsa, és tudtam, hogy az ügyfél képes lesz élvezni.”

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.

Notice: Undefined offset: 0 in /home/dasl1/homeinfo.hu/public_html/lakberendezes/lakasbemutato/modules/mod_homeinfo_inspiraciotar/mod_homeinfo_inspiraciotar.php on line 34