Ifjú ladyk átlagos élete Notting Hillben

Imádunk bekukkantani híres emberek, netán királyi rokonok hétköznapjaiba. Lady Amelia Windsor közismert szereplõ Londonban, William herceg és Harry herceg harmadik unokatestvére, hétköznapi életet él nővérével, Londonban. A magazinban megjelent cikket adjuk tovább : hogyan élnek Notting Hillben?
39. az öröklési sorban... 24 éves Amelia Cambridge-ben született és élt, majd Edinburgh-ben járt egyetemre: francia és olasz nyelvet tanultak testvérével együtt.
Amelia és Marina lakása tele van színnel, élénk textíliák és vidám tárgyak díszítik a szobákat, a fényképek a falon és polcokon. "Szeretem az élénk színeket, amelyek keverednek a régebbi vintage darabokkal. Van sok tárgyunk, amelyeket az évek során összegyűjtöttünk, és gyönyörű csecsebecsék a kincsek mellett, amelyeket a Portobello és a Golbourne piacán találtam meg. "
A lakás mindenekelőtt kényelmes és élhető, egyéni, a nővérek hangulatos, nyugodt esztétikáját szem előtt tartva tervezték. A napos terasz kiválóan alkalmas nyári kikapcsolódásra, a lakás egészét pedig csodálatos fény árasztja el. "Ha otthon vagyok, ott találsz engem egy rádió 4 vagy 6 zenét hallgatni egy csésze kávéval." - mondja Amélia.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.