Rusztikus nyaraló a hegyekben, természetes anyagokkal

Könnyű fa dekoráció a hegyekben
Ez a ház valamiféle szerelem volt első látásra a tulajdonosok számára, akik egy hegyi kunyhóban akartak pihenni - lehetőség szerint minden évszakban. Ez az egyik legrégebbi ház a völgyben, tehát nem túl modern, viszont a rusztikus stílus nemcsak divat, hanem megfelelő környezetbe helyezve tökéletes életérzés. A hegyvidéki házban előtérbe került a valódi sötét és a világos, szürke fa, melyek a padló és a mennyezet anyagát adták.
Érdemes a részleteket végignézni, a színek, a harmónia családias érzése lenyűgöző! A kiegészítőkre is figyelmet fordítottak, hiszen minden titok a részletekben rejlik.

Még 4 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.