PET collection - az IKEA gondolt a kedvenceinkre!

Az új termékek fejlesztése előtt az IKEA nemcsak a tervezőket kérdezte meg, hanem megkereste és kikérte az állatorvosok véleményét is.
Párnák, etető tálak, utazótáskák, mászókák, macskabarlang ... mind megtalálható az új ARVIG termékcsaládban.
„Nagyon fontos kiindulási pontként felhasználni az állatok természetes igényeit és viselkedését, például azt, hogy hogyan alszanak, esznek vagy játszanak. Aztán megtervezhetünk egy olyan terméket, amely megfelel az emberi igényeknek IS, mint például a stílus és a forma. "
Simább, szennyeződésmentes felületek a párnákon, és még sok-sok más olyan tárgy szerepel a termékpalettán, amellyel kényelmesebbé tehetjük háziállataink életét!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.