Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

10 római roló - az elegáns és lenyűgöző árnyékolás

Árnyékolni pedig kell! Ezt már mindenki tudja, és ha időt szán a tervezésre, konzultál lakberendezővel is, akkor a külső (redőny, reluxa, előtető,) megoldásokat egészítse ki a lakáson belül is, ez nemcsak a hőségtől véd (10-20 C fok is lehet a hatása), hanem dekorációs elem is.
Manapság újra divatos a római roló, a régi rómaiak korában a gladiátorharcok nézőinek nyújtott árnyékot, innen származik a neve.
Nemcsak a napfényt szűri, hanem elegáns és különleges lakásbelsőt ad - válasszuk bátran.
A képek magukért beszélnek, ahol nem szeretnénk függönyt, de érezzük, hogy ide kell valami ütős az ablakra, ez a legjobb lehetőség.
Anyagokban, színekben változatos, és lenyűgöző.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.