Milyen egy jó mosókonyha/háztartási helyiség?

Egy mosókonyha/háztartási helyiség talán nem a legkedveltebb hely a lakásban, de, ha van, akkor már kedveljük használni (persze ez inkább a nőkre jellemző). A tervezésnél egyre többen gondolják úgy, hogy ne a fürdőszoba kellemes helyeit foglalják el a gépek, szennyesruhák, hanem legyen ennek külön helyisége a lakásban.
Akiknek van, sokan azt mondják, azért nem szeretik, mert zsúfolt.. nincs elég hely..
Mi a jól tervezett mosókonyha-háztartási helyiség titka?Elegendő pár m2, elrejthetjük a szépen kivitelezett fürdőszobából azt, aminek ott nincs helye.
Kicsi helyen legyen elegendő hely mindennek, ennyire egyszerű. Bátran helyezzük a mosógépre a szárítót, ezek már igy vannak kitalálva.
Gépek (mosó, szárító, vasaló, porszívó), vízcsap, egy mosdóval, zuhany az előmosásra, szétválogatott szennyes ruhák tárolói, hely a hajtogatásra, mosószerek, áztatószerek, tisztítószerek, tartalék WC papír stb.....
Legyen polcos-fiókos szekrényünk, ha pl. a tiszta ágyneműt, törölközőt is szeretnénk itt tartani.
Az alábbi képeken kicsi és nagy méretű helyiségeket is találunk, változatos ötletekkel!

Még 32 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.