Igazi minimalizmus Japánból

Különleges megoldásokkal, igazi letisztultsággal terveztek az Indot Design tervezői. Ez a két japán otthon ötvözi mindazt, amiről a minimalizmus szól: egyszerűség, tisztaság, tágasság, láthatatlanság, ugyanakkor átláthatóság.
Egyre inkább felüti a fejét a fiatalabb generációknál az egyszerűségre való törekvés. Ki szeretnének törni az előző generációk halmozó, tékozló sokkjából, és azzal egy teljesen ellentétes vonalat fogtak meg, ami a mai modern korhoz, robogó világunkhoz tökéletesen illik. Ez a két lakás megtestesíti mindazt a formát és designt, amiről ez az életfelfogás szól: elrejteni mindent, kidobni, amire nincs szükség, vagy még jobb, meg sem venni, ha nincs rá szükség.
A beépített szekrények az ablakok körül pont elegendőek arra, hogy mindent elrejtsenek, a konyha, nappali és háló bútorok az oda illő, megfelelő mennyiségű holmit elrejtik, ami pedig nem fér, arra nincs szükség.
Inspirálódjatok ebből a két lakásból, tele szuper, átalakítható, többcélú megoldással, egyszerű színvilággal.

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.