50 világos és fehér konyha ötlet sok fotóval

Az alábbi képeken fehér konyhákat mutatunk be: nagy-közepes-kicsi lakásokhoz ad az amerikai magazin rengeteg ötletet. Fehér (világos) a konyhák színe, ami mindig beválik, tisztaságot, rendezettséget, kellemes összhangot mutat, ahol a színes kiegészítők vagy konyhai berendezések elhelyezése sem teszi zsűfolttá a helyiséget. Hűtő, mosogatógép, mikro és kisgépek elhelyezésére is ad tippeket. Látunk konyhaszigetet és étkező megoldásra ötleteket.
Lehet, hogy nálunk ezek nem megszokottak, de ha egy ötletet is találunk, azon elindulhatunk!
Képekkel inspirálódunk! Lássuk!

U-alakú konyha fehér szekrényekkel és készülékekkel, különleges sárga munkalapon, rozsdamentes acél dupla mosogatóval felszerelve.
A tágas, étkezős konyha fehér szekrényekkel és egy konyhaszigettel rendelkezik, amelynek tetején márvány pult található, függő lámpákkal megvilágítva.
Az L alakú konyha olyan fehér készülékeket mutat be, amelyek tökéletesen illeszkednek a természetes fa bútorzatához.
Ez a konyha fehér háztartási készülékeket és bútorokat kínál, krómozott húzással, a bézs padlócsempe és hátlap harmonizál a fehérrel. Érdekessége, hogy a mosógépet is ide tették.
Friss konyha fa deszka padlóval és redőnyös üveg ablakokkal. Elegáns szekrényekkel - trendi!
A klasszikus fehér konyha egy reggeliző-szigettel, amelyet tökéletesen kiegészít az elegáns pult, székekkel, és fehér szekrényekkel, készülékekkel
Konyhasziget, csikos párnás étkező székekkel
A hangulatos konyha fehér háztartási készülékeket mutat be, amelyek nincsenek beépitve a bútorba. A közepén egy sziget található, bézs kárpitozott székekkel, amelyeket az álmennyezethez rögzített süllyesztett lámpák világítanak meg.
Világos konyha világos parkettás padlóval és üvegezett ablakokkal. Magában foglalja a fehér háztartási készülékeket, a fa szekrényeket és a márvány felső konyhaszigetet a beépített polcokkal.
A modern konyha sötét fából készült, reggelizővel, szemben az oldalsó fehér készülékeket körülvevő fehér pult székekkel és szekrényekkel.
A márványozott konyha klasszikus üveglapokkal és mennyezettel, réz függő lámpatesttel. Fehér szekrényekkel és felszerelésekkel, valamint egy kerek étkezőasztallal, fehér bársony székekkel körülvéve.
Ez a konyha üvegszekrényekkel és fehér főzőlappal rendelkezik. A központi konyhasziget körül fekete pöttyös pult székekkel, főzőlappal és mosogatóval felszerelve
Parasztház konyhája, amelyet a bekeretezett üvegablakokból természetes fény világít, valamint egy érdekes vörös csillár,
Karcsú konyha fehér szekrényekkel és készülékekkel, gyönyörű ellentét a fekete fa deszka padló és a reggeliző sziget, amelynek teteje természetes fa pult, kiegészítve a bárszékkel.
Egy elegáns függő lámpa világítja meg ezt a konyhát, amely fehér háztartási készülékekkel és szekrényekkel büszkélkedhet, valamint egy rozsdamentes acélból készült lap, amely a mozaik backsplash lapokhoz van rögzítve.
A konyhában egy sötét fából készült reggeli-sziget található, fehér mosogatóval és beépített polcokkal. Az oldalán fehér szekrény szürke márványpulttal.
A modern konyha egy ívelt szigetbárt mutat be, amelynek végén étkező pult található, fekete bőr székekkel együtt.
a konyha fehér mikrohullámú sütővel és bézs márvány slappal ellátott, valamint barna bársonyos bárszékkel felszerelt konyhasarokkal rendelkezik.
Bájos konyha, sima fa szekrényekkel és fehér mozgatható készülékekkel, a mohás zöld hátfalához rögzítve.
A konyhában egy reggeliző-szigeten fekete fonott pult székek ülnek, fehér hűtőszekrénnyel és rozsdamentes acél szellőzőnyílással, szürke metró csempe hátlappal.
A bájos konyha fehér sütővel és világoskék szekrényekkel rendelkezik, gyöngyfehér pulttal. Fa deszka padlóval és üvegablakokkal, amelyek természetes fényt hoznak be.
Rusztikus étkezős konyha fehér eszközökkel és szekrényekkel, bézs pulttal. Tartalmaz egy üveg elülső szekrényt és egy szellőzőházat, amely gyöngyös falhoz van rögzítve.
Sarokkonyha karcsú szekrényekkel és fehér háztartási készülékekkel, megvilágítva sávvilágítással és az üvegablakon bejövő természetes fénnyel.
Hagyományos konyha fehér dupla falú sütővel, a szekrény mellé rögzítve. Fedélzeti mennyezeti lámpatesttel és keményfa padlóval borított, csíkos futókkal.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.