Lakásdíszítés - mini virágtartók a falon, polcokon

Sokszor vagyunk gondban a lakás díszítésével. Minden a helyére került, de kellene még néhány jellegzetesen szép és mutatós apróság, ami nem zsúfolja a lakást.
Legyen zöld, legyen növény, és legyen kicsi? Ime az alábbi képeken hatszögletű féből (sárgaréz?) készült kis virágtartókat találtunk, amiben kis kővirágok, kaktuszok, apró szépségek kerülhetnek elültetésre. Ezeket tehetjük a falra vagy polcra, mindjárt más lesz a lakás összhatása. Ugyancsak különleges a cserép falikar-szerű virágtartó vagy ugyanez átlátszó műanyagból, ahol érvényesül a fehér mosott kavicsba ültetett apró növény is.

Műanyag sokszögek- fehér kaviccsal és apró zöldekkel.
Mandala, a valóságban is. Pici kővirág.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.