Fehér szín a lakásban - rengeteg képpel

Miért imádjuk a fehér színt a lakásban? Elkápráztat, tisztaságot sugall, megnyugtató, bármilyen színnek variálható és még sok más érvet lehet hozni mellette. No persze, aki nem szereti, ők találnának néhányat ellene is. De most nézzük, miért is kellemes, csodás, szinte állandóan trendi a fehér.
Fehér nappali:
Noha a fehéret gyakran homályosnak és unalmasnak tekintik, ez nagyszerű alapot jelenthet a nappali bármilyen kialakításához. Függetlenül attól, hogy érdeklődik-e egy kortárs formatervezés, vagy a skandináv stílus ihlette, a nappali fotók böngészése közben észreveheti, hogy gyakorlatilag minden nappali előnyére válik a fehér alkalmazása. Párnák, függönyök, szőnyegek, képek a falon: mind sok cserélgethető lehetőséget tartogatnak.
Fehér hálószoba:
A fehér hálószoba hozza az alapelvárást tiszta lesz! A fehér falak vagy a fehér padló megnyugtató és tiszta hátteret ad és tökéletességet.
Fehér étkező:
A fehér étkező tervezési ötleteinek böngészése közben ügyeljen a harmónia és az egyensúly megteremtésének módjaira.
Fehér fürdőszoba:
Mivel a fehér semleges szín, kényelmesen rugalmas. A helyiség minden színének hatása van ránk. A fehér hűvös és tiszta, és az egyszerűségre utal. A túl sok fehér képes steril érzést adni, ami rendben is van a fürdőszobában. Ugyanakkor nem szabad túlzásba vinni a lakás összességében.
Fehér konyha:
A fehér mennyezet fehér lámpája világossá teszi, a fehér beépített szekrények világosabbá válnak a fehér konyha modern készülékeinek fémes fényében. Ugyanez vonatkozik a modern függő lámpákra is, amelyek a konyhai sziget fehér munkalapján lógnak.
Fehér előszoba:
Első benyomás egy lakásról, lakóiról fehér színben rögtön meghatározó élmény lesz. Tisztaság, rend, nyugalom.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.