49 fantasztikus kerti sütögető

Ha van kertünk, és megterveztük milyen legyen a családnak, életvitelünknek, programjainknak megfelelő kialakítás, jön a kérdés: sütögető, grillező hely milyen legyen? Elég egy kis grillező, vagy komolyabb ücsörgős helyet is el tudunk képzelni? Egyáltalán mennyi pénzünk van erre?
Ehhez a döntéshez legjobb, ha rengeteg képet megnézünk, kiválasztjuk a méretben, funkcióban megfelelőt, és kezdhetjük a tervezést.
Legjobb egy olyan szakembert bevonni ebbe, aki majd a kivitelezésben is segít, és már csinált ilyet - neki lesznek jó ötletei a megvalósításnál is.
Képekkel inspirálódunk, lássuk, válogassunk, tervezgessünk!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.