Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Étkező tervezése - 42 megvalósítható ötlet

Akár új házat épít, akár a régit újítja fel, szükség lesz egy kényelmes, a család céljainak megfelelő étkezőre.
A hangsúly mindig a "megfelelő" kifejezésen van, hiába látunk a magazinokban csodákat, ha a mi családunk mást igényel, más az életvitele. Minek a 8 személyes asztal egy alapvetően kisebb családnak? Itt a ritkább több személy vendéglátához inkább a változtatható méret, nyithatóság lenne a tökéletes.
Naponta otthon étkeznek, vagy csak hétvégenként? Ehhez is másra van szükség.
Legyen kényelmes, személyre szabott, és ahol sok időt szeretne eltölteni a családjával, ne kombinálja olyan helyiséggel, amelyből alig várja, hogy kimeneküljön. Ez csak néhány ötlet az étkező kialakításáról, győződjön meg róla, hogy ízlésének megfelel, és elégedett lesz az új dekorációval.

Még 28 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.