Étkező tervezése - 42 megvalósítható ötlet

Akár új házat épít, akár a régit újítja fel, szükség lesz egy kényelmes, a család céljainak megfelelő étkezőre.
A hangsúly mindig a "megfelelő" kifejezésen van, hiába látunk a magazinokban csodákat, ha a mi családunk mást igényel, más az életvitele. Minek a 8 személyes asztal egy alapvetően kisebb családnak? Itt a ritkább több személy vendéglátához inkább a változtatható méret, nyithatóság lenne a tökéletes.
Naponta otthon étkeznek, vagy csak hétvégenként? Ehhez is másra van szükség.
Legyen kényelmes, személyre szabott, és ahol sok időt szeretne eltölteni a családjával, ne kombinálja olyan helyiséggel, amelyből alig várja, hogy kimeneküljön. Ez csak néhány ötlet az étkező kialakításáról, győződjön meg róla, hogy ízlésének megfelel, és elégedett lesz az új dekorációval.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.