Elképesztő nyaraló Izlandon

Izland, megkapó hangulatával, csodás természeti adottságaival, tengerparti kilátásával vonzza azokat, akik imádják az északi életmódot.
Egy tengerparti nyaraló különleges képeit mutatjuk be Izlandról, melynek tervezőjét a 18. századi parti házak ihlették, ahol a házakat kívülről kátránnyal kezelték, hogy megóvják a téli zord időjárástól. Benn mindenhol faburkolatos lambéria van a falakon, amely a dupla szigetelés mellett felelős a barátságos hangulatért is.
Élvezzük ezt a sétát a belül modern házban, ahol a színek a design nyugalmat, meghittséget áraszt, és a letisztultság megkapó a lakók és a látogatók számára is!

Természetes anyagok, szürke árnyalatok fehérrel és a fa színével harmóniában.
Lebegő polcos konyha szürke-fehérben
Ablakos nappali, sok fénnyel, olvasópaddal
Hálószoba szürkében, fekete-fehér párna igencsak passzol ehhez
Mesebeli házikó a tengerparton

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.