Tündérmese Kínában, egy családi uszoda- és szabadidőközpontban

Érdekesség a Nagyvilágból!
Nem egy lakás, vagy ház berendezése, hanem egy képsorozat egy fantasztikus családi uszoda és szabadidőközpont, játszóház mesebeli berendezéséről.
Különféle geometriai elemek, minden szobában álomszerű környezetet teremtenek. A pöttyös és csíkos bútorok és világítótestek pasztell terekbe kerültek. minden terület célja a gyermekek és szüleik közötti kölcsönhatás elősegítése, hogy a gyerekek biztonságban és szabadon érezzék magukat a csodaországban.
A tervező figyelembe vette az összes csoport szokásait és viselkedését. A medence úgy néz ki, mint egy hatalmas víztartály, melyet pasztell rózsaszín ívek vesznek körül.
A csecsemők pelenkázója is igen figyelemreméltó!

Rózsaszin medence
Pelenkázó a legkisebbeknek
A „tojáshéj-kastély” az étterem középpontja, amely a tükrözött mennyezeten végtelen horizontot ad a szobának, tükrözve a forgalmas és színes belső teret. A gyerekek játszanak a tojáson belül, vagy másznak fölfelé, arra ösztönözve a vendégeket, hogy a teret játékos módon megtapasztalják. A tojáshéj-kastély körül étkezőasztalokat tartanak, így a szülők nyomon követhetik gyermekeiket.
a folyosón több téret összekötő labirintus illúzió jön létre.
A cipőcserélő területen lógó blokk alakú lámpák mintázatot adnak a pasztell térbe.
Mint egy hatalmas gyermekfestmény!

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.