Dobjuk a szürkét! - Csinos és különleges lehetőségek bordóban

Bár a világos semleges színek, mint például a fehér és a szürke még mindig nagyon népszerűek, egyre több ember merészkedik más színvilág használatára. Izgalmasan indul a válogatás, sok szép képet kell végignézni, ha megtalálta a megfelelő színt, és el tudja képzelni, akkor elégedett lehet. Ma bordó színről fogunk beszélni. Egy gyönyörű, sötétvörös színárnyalat, amelyet a különböző lakásbelsőkben különleges módokon használhat. Erős, határozott, domináns szín, a lakás tulajdonosáról is ezt tükrözi! Például lehet bordó falakat választani, bordó kanapé vagy függöny is nagyon szép és különleges lehet. Emellett kiegészítőket is mutatunk. Vessen egy pillantást és inspirálódjon! (kedvencem a "teljesen-bordó" fürdőszoba!

Minden szín egy bizonyos hatást ad a belső térnek. A sötétvörös színtónusú, burgundi piros belsővel, a lakás elegáns, fényűző és klasszikus megjelenésű.
Sokféle színnel kombinálható: fehér, szürke, rózsaszín, fekete : ez mind passzol hozzá.
Fantasztikus ugye?
Van egy csomó szép bordó bútor és dekorációs kiegészítők. A bordó kanapé, étkező székek és fotelek nagyon jó példa erre mind akár velúr, akár más szövetekkel. És ha úgy gondolja, hogy a bordó falak csak egy kicsit túl merészek, akkor bordó függönyöket vagy egy szép nagy szőnyeget is választhat. Ezenkívül természetesen olyan kis dekoratív kiegészítőkre is gondolhat, mint a szép párnák, ágynemű vagy lámpák.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.