Szuperhős poszterek, képek a gyerekszobában

Egy gyerekszoba dekorációja mindig a gyermek bevonásával történik, vegyük figyelembe, éppen milyen korszakát éli, jó ha ezt tükrözi a szobája is.
Minden gyerek valamilyen formában szuperhős, akire felnéznek, és akinek van gyereke, bizonyos módon maga is egy szuperhős lesz. Ők olyan kitalált karakterek, akik híresek és különlegesek: méltóságról, bátorságról, rendkívüli képességekről. Legyen ez Superman, Spiderman vagy Batman, nemcsak a moziban, hanem ovis farsangon is találkozott már velük.
Nem kell aggódni, ha kiderül, hogy gyermeke rajong valamelyikért. Ez klassz dolog! A valóságban ezek a szuperhősök mindig fontos üzenettel rendelkeznek, és ami csodálatos, hogy a gyerekek hallgatnak ezekre az üzenetekre. A gyengéket segítik, óvják, tudnak repülni, megmentik a világot, a gyermeki fantázia szárnyakat kap általuk. Tehát ne haragudjon, ha azt látja, hogy a gyerek szobáját ezek a képek töltik be, biztos lehet benne, hogy bizonyos értelemben sokat tanulnak tőlük. Persze idővel kinövik, már nem ilyen képet akarnak, de a kicsi korban kapott hatások megmaradnak.

Batman az ágyak mellett
Képregények oldalai a falon

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.