57 ötlet - gyönyörű raklap-bútorokhoz

A modern lakás nem egyenlő a modern bútorokkal. Ha a lakás stílusa, a lakók igényei ezt elbírják, készíthetünk - vagy asztalos által készülhetnek alap bútorok is raklapokból.
Rendkívül sokoldalúan használható, variálható, tulajdonképpen a szállításoknál használt eszköz, melynek újrahasznosítása is fontos lehet. Sokféle méretben kapható. Mérete változatos, de általában a 120 x 80, 120 x 100 és a 80 x 60 cm-es mérettel lehet a leggyakrabban találkozni. Teherbírásuk 600 és 1500 kg között mozog, ami függ a keresztlécek számától és a raklap méretétől. A raklapok jellemzően fenyő- és nyírfából készülnek. Tervezzük meg, mit is szeretnénk. Csiszolás, alapozás festés - és kezdődhet a munka! Vegyük igénybe lakberendező segítségét, úgy könnyebb lesz az indulás.
Nézzük a képeket, innen sok ötletet lehet kapni!

Még 47 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.