Nyaralás lakókocsival - sok képpel

Aki nyaralt már utazó hotelben, vagyis lakókocsiban, lakóautóban, az tudja, hogy milyen különleges élmény is ez. Amikor egy pici lakásod van, sok kényelmi lehetőséggel felszerelve, és viszed magaddal az utazásnál.
Milyen tökéletes megoldás utazni, élvezni a tájat, városokat, falvakat, és este megállni egy kempingnél. Gyors vacsora a kis konyhában elkészítve, vagy kint sütve, majd a családdal kiülni a "kertbe", élvezni a társaságot, játékokat, beszélgetni a szomszédokkal. Új emberekkel ismerkedni, fantasztikus élmény ez, ha visszük a kerékpárokat, azzal alaposan megismerhetjük a környéket.
Mi is bejártunk egy lakóautóval pár országot így és a gyerekek a mai napig minden részletre emlékeznek belőle, ahogy autózás közben feküdtek a vezetőfülke fölötti ágyon és onnan kiabálták a látnivalókat.
Hátha valakinek kedvet csinálunk egy ilyen utazáshoz!

Konyha - mindennel felszerelve.
Nappali-konyha egyben
Bármilyen stílus belefér
Praktikus tárolók
Nincs veszélyben a konyha menet közben sem.
Rusztikus belsővel
Esti hangulathoz
Luxus kivitelben is van
Lakóautó építés közben
Hófehér napsütéses hálófülke
Home office a lakóautóban

Még 20 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.