Sötét elegancia 73 nm-en

Ez a 73 nm-es ingatlan Tajvan fővárosában található. A tulajdonosoknak határozott elképzeléseik voltak a stílussal és a színekkel kapcsolatban is. A tervező csapat sikeresen vette az akadályt és anélkül sikerült a kért sötét színeket és rideg felületeket használniuk, hogy az az otthonosság rovására ment volna.
A végeredmény egy karakteres, modern otthon, amiben a két- és négylábúak is remekül érezhetik magukat.

A közösségi térből a jól megszokott üvegfallal került leválasztásra a háló. Érdemes ezeket a térelválasztókat használni, ha a lakás mélyebben fekvő pontjai kevés fényt kapnának egy hagyományos fal építésével.
A reggeli kávé csak pár lépésre van az ágytól...
A konyha-étkező terében tökéletesen keveredik a modern és az ipari stílus, amiket sikerült színekkel összehangolni.
A sötét falak mellé fehér mennyezetet választottak, ami így nem nyomja össze a teret.
Szerintem a füles fotel nem csak a tulajok, de a macskák nagy kedvence is lehet, főleg ezzel a puha párnával.
A hálóból mindig nyomon követhetőek az események, ami fontos egy olyan lakásban, ahol állatok is élnek.
Az egyetlen világos helyiség a gardrób. Itt aztán lehet ruhákat válogatni a nehéz reggeleken...
A kanapé környéke igazán ipari stílusúra sikerült, amit nagyszerűen kiemel a zöld szín.
A nappaliban remekül megfér egymás mellett a régi bőr kanapé, az ipari lámpa, a klasszikus fotel és még egy vicces párna is.
Az eklektikához nagyon jó érzék kell, de a segítségével remek hangulat teremthető.
A négylábúak bútora tökéletesen illeszkedik a konyhához, így fel sem tűnik, hogy az nem csak egy egyszerű szekrény, hanem valami sokkal több.
A tulajdonosok külön kívánsága volt, hogy a macskáik is jól érezzék magukat a térben, ezért készült is egy "full extrás" cicalak.
Ha nem fogadunk vendégeket, akkor a mindennapi étkezésekhez pont elég egy ilyen pult is, így marad hely a számunkra fontos dolgoknak is.
A 360°-ban forgatható TV állványoknak köszönhetően ma már a tér bármely pontjáról kényelmesen nézhetjük a kedvenc sorozatunkat.
A szürke és fekete árnyalatait a fa melegsége töri meg.
A fehér konyhák ideje leáldozóban. Nem kell azért megijedni, nem csak a fekete lesz trendi, visszatérnek a színes frontok is. Egy napfényes tágas otthonban érdemes elrugaszkodni a megszokott világos bútoroktól.
A márványminta és a metrócsempe hódít, ez pedig itt a tökéletes kombinációjuk.
A fürdő fekete falai előtt remekül mutatnak a képek és apró dekorációk.
A minőségi cementlap valószínűség sosem fog kimenni a divatból.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

2018-ban végeztem lakberendezőként Szegeden. Korábban építőmérnökként kezdtem meg tanulmányaimat, így ebben a szakmában egyesül a műszaki és kreatív hozzáállásom az épületekhez. Szeretem az innovatív megoldásokat és közel áll hozzám a környezetvédelem. Munkáim során szeretném megtalálni a megfelelő arányokat design, funkcionalitás és fenntarthatóság között. Hiszem, hogy a precízen megtervezett terek megváltoztatják használójuk életminőséget, így egyre nagyobb létjogosultságuk van a mai rohanó világunkban.