Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Egy régi vízimalom átalakítása Burgundiában

Burgundia (Franciaország) szívében, dombok, az ősi erdők és a zöld legelők közepén találjuk az Autun régi római városát. A történelem és a kultúrában gazdag idő múlása bizony rajta hagyta a jelét. Ebben a csodálatos környezetben egy 17. századi vízimalom felújításával alakítottak ki az 5 hálószobás csodálatos vendégházat. amely magas szintű kényelmet és modern létesítményeket kínál, beleértve a nagy sebességű wifi-t, egy edzőtermet (fitneszközpont), egy borkóstoló pincét és egy uszodát.
Amit lehetséges volt, meghagytak eredetiben, ilyen például a szobák gerendái, volt ami maradt fekete, de volt amit lefestettek, ol a nappali fogadó részben.

Még 4 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.