Kate Middleton gyönyörű kertje a Chelsea Virágbemutatón

Egy nem hétköznapi történet képeit adta közzé a magazin.
A képek apropója a Virágbemutató volt, Cambridge hercegnője közösen tervezte meg az erdők által inspirált környezetet Davies White díjnyertes tájépítésszel.
A hercegi család fotóit is közzétették, ahol a gyermekek igazán élvezték a birtokba vett csodákat.
Egy interjúban Kate Middleton azt mondta: „Igazán úgy érzem, hogy a természet és az interaktív szabadság hatalmas előnyökkel jár a fizikai és szellemi jóllétünk, különösen a kisgyermekek számára. Nagyon remélem, hogy ezek az erdők, amelyeket létrehoztunk, valóban inspirálják a családokat, a gyerekeket és a közösségeket, hogy kijussanak, élvezhessék a természetet a szabadban, és együtt töltsenek minőségi időt."
A hercegnő három gyermekével - George, 5, Charlotte, 4 és Louis, 1 - és a férj, Cambridge hercege volt az első látogatója a bemutatónak. A család fotókat tett közzé, beleértve azt is, amelyik Kate-t mosolyogva mutatja, miközben kisfia tesztelte a kötélgolyó hintát. A másikon George és Charlotte a fahídnál ülve teszi a lábát a patakba.
Amikor apja arra kérte, hogy egy tízes skálán értékelje a édesanyja kerti alkotását, a fiatal herceg a 20-at adott rá!
Fotó: Matt Porteous / Kensington palota

Ez az erdei ihletésű tér rengeteg lehetőséget kínál a felfedezésre, beleértve a hatalmas fészekszerű faházikót is.
George herceg és Charlotte hercegnő a lábujjaikat a patakba merítik.
Louis herceg a kötélen hintázva az apjával

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.