Kertünk berendezése - egyszerűen, átgondolva

Amikor már a kertünkben a tereprendezésen, kavics, fű, fa virág ültetéseken túl vagyunk, nézzünk szét a bútorok között is. Ha már tavaly gondoltunk a cserére, felújításra, ideje átgondolni, mielőtt a szezon elkezdődik.
Ha jó minőségű anyagból vettük, de csak "megtépázta" a tél, akkor a csiszolás, festés gyors és olcsó felújítás elegendő lesz. Ez nemcsak takarékosság, hanem környezetkímélő is: nem dobjuk ki azt, ami még évekig megfelelő lehet!
Becsukom a szemem és elképzelem, hogy egy illatos fa árnyékában ülök, kényelmes kanapén, sülnek a grillen a húsok, zöldségek? Mi kell ehhez? Például egyszerű, fémlábakon álló fotelek, kanapé, asztallal. Időtálló, egzotikus fából több szezont ki fog bírni!
Néhány kedvelt kiegészítőt is mutatunk: madáretetőt, fémlábas zsúrkocsit.

Fémlábakon, időtálló egzotikus fából
Összecsukható kis asztalkák, bárhova tehetők.
Leginkább praktikus, ha nincs sok hely, és télire is jól eltehető
Télire is maradhat, egymás alá helyezhető asztal, padokkal. Párnákkal gyorsan kényelmes, mobilmegoldás.
Háromszögletű asztalka, fonott székkel. Ha ráülünk vizesen, akkor is hamar megszárad. Praktikus!
Beépített virágcserép - modern, látványos (de nem nagyon kényelmes)
Tűzrakó tárcsa
Cserép madáretető - hasznos kiegészítő
Fém és műanyag kombinált virágtartó, mediterrán hangulatú cserepekkel
Kedvelt kiegészítő, hogy ne kelljen sokat cipekedni!

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.