Dohányzóasztal válogatás - tegyük a kosárba!

Nappaliban, a kanapé, fotel előtt mindenképpen szükség van egy asztalkára. Képekkel inspirálódunk, válogatni nem könnyű, ebben segítünk.
Van rengeteg különböző dohányzó/kávézó asztal, mert mindenkinek szüksége van egy kicsit másra, hogy tökéletesen illeszkedjen a a lakásába. Kerek, négyzetes, fából, fémből, üvegből, rusztikus, modern, sok variáció. Természetesen mindenki meg akarja találni azt a tökéletes asztalt, amely minden igényt kielégít. Szóval, itt vagyunk, hogy segítsünk Önöknek, hogy lerövidítsük ezeket a sétákat és ötleteket adjunk, melyik lenne a legmegfelelőbb.

Nappalink középpontja a dohányzóasztal.
Készülhet a lapja akár márványból is!
Egyszerű téglalap, fából.
Egyszerű kerek asztalka, fából, fém lábakkal.
Kerek asztalka, fából, könnyeden.
Többszintű variáció
Rattan lábbal, újságtartó lappal, praktikus
Fából, fonott alsó lappal
Félgömb, fából. Érdekes!
Átlátható, hajlított fából. Finom!
Könnyen mozgatható, fémlábakkal.
Rusztikus.
Szabálytalan forma, fából.

Még 12 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.