5 konyha - szerethető színekben

Ha egy kislakás vagy nyaraló konyháját szeretnék felújítani, ehhez ajánlott a tervező szerethető, kellemes színeket és praktikus összeállítást, amelyet az alábbi képeken bemutatunk.
Milyen is a modern konyha? Praktikus és a funkcionális elvekre épít. Magas minőségű anyagokat használnak, sallangtól mentesek a rejtett vasalatok nagy teherbírásúak. Kedveltek a dekor üvegfalak, és jellemző a gépek elrejtése, felülete magas fényű vagy akril.
Nézzük, milyen színekből válogattak!

Ha már nem fehér, akkor legyen kék! Egyszerű fogantyúkkal, egyik kedvenc.
Az év egyik kedvenc színe, megnyugtató, a képen a sötétzöld szék éppen megfelelő kontraszt.
Mint lehetőség, ki tudja? Lányok álma lehet... nem szerettek bele nagyon a tervezők.
Igy mégsem kell egy színnel megelégedni, ez rendkívül divatos összeállítás. A praktikus fogantyúkat is ajánlom figyelmükbe.
Ez legtöbbször beválik, a fenti elrendezés minden konyhai felszerelésnek helye biztosít, jól integrálhatók hozzá a sűtő, elszívó, mosogatógép is.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.