Tavaszi színek és dekoráció 3 lakásban

A tavasz mindig megérkezik, végül az időjárás ismét felmelegszik, felbukkannak a virágok, és a világ ismét csodás színes lesz. A szezon megünneplésére négy energikus, karakteres, otthoni belső teret mutatunk be, amely a tavaszi témát tükrözi, vidám árnyalatokkal. Az első egy légtér, narancssárga és a zöld színben. A második könnyű és élénk, korall, sárga és zöld fényes színekkel. Sötétebb színek és virágos téma tölti ki a hagyományosan kialakított harmadik otthont. Végül arany és réz elemekkel fejezzük be a kortárs elegáns tavaszi hangulatú körsétát.

Türkiz és narancssárga csempék, minimalista fürdőszoba
Kék kis dolgozószoba, nyitott szekrénnyel.
Halvány lila hálószoba, egyszerű és fantasztikus.
Itt kezdődik a harmadik lakás bemutatója: sötétebbek a színek, virágos tapéták, szőnyegek a nappaliban, kicsit viktoriánus hangulatban. Chesterfield kanapé a középpontban.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.