Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?

45 zuhanyzó ötlet, fürdőszoba inspiráció

Keresi a megfelelő zuhanyzót? Képekkel inspirálódjunk! Mire a cikk végére ér, meglesz!
A zuhanyzó a modern fürdőszoba elengedhetetlen része, szinte minden új fürdőszoba zuhanyzóval van felszerelve. A kisméretű fürdőszobákban a zuhanyozást néha a fürdővel kombinálják, de ha van hely, gyakran előnyben részesítik a fürdőkádat és egy külön zuhanyzót. A zuhanykabin, ahogy a szó szerint leírja, egy zuhany, ahol könnyen és küszöb nélkül besétálhat, a modern és kényelmes fürdőszoba fontos része. De hogyan találja meg a megfelelőt? Az alábbiakban negyvenöt különböző gyönyörű zuhanyzóra mutatunk példát!

Zuhanyzó, falra szerelve
Ha van egy fix fal, amely meghatározza a zuhanyzó szélességét. Előnye, hogy jobban elhelyezhetők a sampon, tusfürdő, szappan, stb.
Rúdra szerelt, belógó zuhanyfej főleg üveg kabinokban használják, de praktikus mellé kézizuhanyt is szerelni! (nem akarunk mindig hajat mosni)
Egyedi üvegkabinos megoldások, ahol a méret vagy a hely igényli
Fal és üveg kombinációja, félfalak
Nyitható ajtós üveg kabinok
Csúszóajtós üvegkabinok
Függönyös zuhanyozók
Épített zuhany, függönnyel
3 oldalon üvegfal - zuhanymegoldása
Nyitott zuhanyfülke
Egy légterű zuhany-fürdő: mindig szárazra kell törölni a padlót

Még 35 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.