Kis ház, terasszal, kerttel - Provence-i hangulatban

Kis ház, terasszal, kerttel - Provence-i hangulatban intro_0

Provence-i és rusztikus stílusban tervezték ezt a kis házat, Spanyolországban. A képeket végignézve csodálatos milliő, meghitt hangulat jellemzi.
Mi is ez a Provence-i stílus?
Dél-Franciaországban lévő Provence régió nevéből származik, melyet a rusztikus megjelenés, a levendulamezők, a kis francia pékségek, napsütötte szőlőhegyek és vidéki piacok jellemeznek. Az antik hatású bútorok, melyeket akár saját magunk "antikolhatunk", a természetes hatású anyagok: fa, kő, bőr, vászon használata, a kellemes pasztell színek és az ódon, régies tárgyak felhasználása teszi egységessé. Ha látta a "Bor, mámor, Provence" c. filmet, abban ez a tökéletesség mind benne van!
A képeken ennek a friss, modern, újszerű beépítését látjuk.

Kis ház, terasszal, kerttel - Provence-i hangulatban full_0

Kis ház, terasszal, kerttel - Provence-i hangulatban full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.