7 legszebb luxushotel lakosztály Párizsban

7 of the Most Luxurious Hotel Suites in Paris

Luxushotelek legszebb lakosztályait mutatjuk be Párizsból.

1. Four Seasons Hotel George V.
A Pierre Yves Rochon által tervezett helyiség fantasztikus. A lakosztály fali-tükrökkel rendelkezik az előcsarnokban, egy márvány infinity káddal, a fürdőszobában krómterápiás rendszerrel, valamint egy télikerthez vezető terasz is található benne. Természetesen szobaszerviz is rendelkezésre áll a szálloda három Michelin-csillagos étterméből rendelhető kiszolgálással.

2. Hôtel de Crillon
2017-ben újra megnyitották a szállodát, Aline Asmar d'Amman építész megragadta Karl Lagerfeld kreatív ötleteit, hogy két elbűvölő szomszédos lakosztályt tervezzen. Az eredmény elegáns, extravagáns, a két tonnás Carrera márvány káddal, mint az igazi látványossággal.

3. The Peninsula Suite, The Peninsula Paris
A 300 négyzetméteres lakosztály az Arc de Triomphe-tól csupán pár lépésre található. Tai Ping szőnyegeket, a Yamaha zongorát és csillogó Baccarat csillárokat kínál. A hálószobában két öltöző és fürdőszoba található.

4. Penthouse lakosztály, Le Bristol Paris
A 322 négyzetméteres Imperial lakosztály chevron parkettával, aranyozott díszítéssel, bútorokkal díszített, és egy külön étkezővel is rendelkezik.

5. Royale Mandarin lakosztály a párizsi Mandarin Orientalban
Ez az osztott szintű penthouse két luxus szálloda legszebb lakosztályát ötvözi, két terasszal, három fürdőszobával, saját edzőteremmel, nappalival, étkezővel, konyhával, alabástrom márványbárral, saját lifttel és kilátással az Eiffel-toronyra.

6. Suite Impériale, The Ritz Paris
Talán az egyetlen szállodai lakosztály amely nemzeti emlékeket hordoz. A Suite Impériale területén pontos mása Marie Antoinette hálószobájának Versailles-ban, komplett 18. századi lambéria, tapéta és díszlécek. Számos híres vendége volt , mint például F. Scott Fitzgerald és a Coco Chanel.

7. Hôtel Plaza Athénée , Királyi Lakosztály
A fényűzően díszített lakosztályba privát liften lehet bejutni, amely buján kárpitozott Regency-stílusú bútorokkal büszkélkedhet. A szobához saját konyha is tartozik, de rendelhetnek Alain Ducasse három Michelin-csillagos étterméből is.

7 of the Most Luxurious Hotel Suites in Paris

7 of the Most Luxurious Hotel Suites in Paris

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.