Modern udvarház egy régi pajtából

Modern udvarház  egy régi pajtából intro_0

Vidéki ház modern stílusban, amit egy régi pajtából alakítottak ki. Rá sem lehet ismerni, modernizált, kényelmes életet biztosít a lakóinak.
Miért érezzük ezt vidéki, retro háznak? Elsősorban a tetőszerkezet, a megőrzött gerendák, az eredeti, terrakotta kő padló, a fehér falak, nyitott polcok és a belső téglafal miatt. A polcok már nagyszüleink idején is nyitottak voltak, melynek különleges hangulata van. A látszó gerendáknál az egyik szobában ráadásul zöldre festették, ami kiváló ötletnek bizonyult. A kiegészítők is nagyon jellemzőek erre a stílusra: cserepek, tálak, hordók, régi konyhai eszközök.

Modern udvarház  egy régi pajtából full_0

Modern udvarház  egy régi pajtából full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.