Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

Klasszikus stílus célkeresztben, mitől működik?

Klasszikus stílus célkeresztben, mitől működik? intro_0

Amikor egy-egy fotót látunk, nehéz meghatározni, hogy milyen stílus is, de annyit könnyen eldönthetünk róla, hogy modern vagy klasszikus. Marianne Simon munkái egyértelműen az utóbbi kategóriába tartozik, az amerikaiak sokszor tradicionálisnak hívják, de némi skandináv újdonság is keveredik sokszor a képletbe. Azt viszont tudjuk, mitől működik, íme:
Neutrális színpaletta a legfontosabb, hiszen minden felületen történik valami, a színeknek ezt kell összefogniuk. Itt a hangsúly a részleteken van, nem a színeken, ettől olyan időtálló.
A textúra és természetes elemek itt fontosak: márvány, gránit, lenvászon, tömörfa és még sorolhatnánk. Ahhoz, hogy ezek érvényesülni tudjanak, tökéletesen összehangolt alapokra van szükség.
Ahhoz, hogy ez a stílus működni tudjon, rengeteg részletre kell odafigyelni és kiváló szakemberekkel kell összedolgozni, de megéri a fáradtságot, mert a végeredmény otthonos és gyönyörű.

Klasszikus stílus célkeresztben, mitől működik? full_0

Klasszikus stílus célkeresztben, mitől működik? full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.