Tetőtéri kislakás fürdőszobája

Tetőtéri kislakás fürdőszobája intro_0

Az alábbi képeken egy nagyon szép, 42m2-es mostanság felújított kis lakás fürdőszobáját látjuk. A kis hely ellenére mégis meglepően tágas. Ez az apartman egy társasház legfelső emeletén helyezkedik el, tehát a ferde falak adottak. Ez különösen a fürdőszobára igaz. A tetőablakot úgy helyezték el, hogy a fürdő nemcsak természetes fényt kapjon, de kinyitásával természetes szellőzéssel is rendelkezzen.
A lejtős fal teljesen sötét moha zöld festett, majdnem szürke, és szép függőleges fehér falburkolatokkal kombinált. A padlóhoz gyönyörű, carrara fehér márvány halszálkás lapokat választottak, amelyek a fürdőszobának nagyon elegáns megjelenést kölcsönöznek.
A lejtős fal alatti rész nagy fürdőkádat és mosógépet rejt márvány burkolattal. A fürdőkád melletti zuhanyt praktikusan egy üveg zuhanykabinnal választották el a WC-től, mely fölött felhelyezett két törülközőhoroggal helyet lehet megsprórolni a tároláshoz.
A zuhanyzóval és a WC-vel szemben egy saját készítésű bútorral készített fehér felületű mosdó található. Egy szuper elegáns bútor, amely krómozott alapanyagból és egy carrara fehér márvány munkalapból áll. A mosdó fölötti falon egy kis és nagy kerek tükör lóg, melyek tovább tágítják az enteriőrt és elfedik, hogy lényegében egy tetőtéri kis fürdőszobában járunk.

Tetőtéri kislakás fürdőszobája full_0

Tetőtéri kislakás fürdőszobája full_1

Tetőtéri kislakás fürdőszobája full_2

Tovább az eredeti tartalomra: http://www.inrichting-huis.com

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.